Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (3.15 secunde)
Like Chocolate a cucerit piata internationala cu piesele "Maria, Maria" si "Mr Celentano" si iata ca sunt o prezenta din ce in ce mai constanta in afara tarii. De data aceasta fetele au concertat la Torino, in club Opera, una dintre cele mai frumoase locatii din zona.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant.
Acesta a fost si indrumatorul meu intr-o perioada cand eram liceeana, la inceputul anilor 90, ajutandu-ma la debutul literar, sa-mi selectez poeziile care au facut parte din volumul de versuri, Steaua ranita, aparut la Editura Vinea si premiat de Uniunea Scriitorilor.
Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana. Regizorul a murit la resedinta sa de la marginea Romei.
Alpinistul George Lowe, ultimul supravietuitor al expeditiei care a curerit in premeiera Varful Everest (8.848 metri) in 1953, a murit la varsta de 89 de ani, in Marea Britanie, a anuntat, vineri, presa din Noua Zeelandă.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Banalul gest din cotidianul actual de a-ti face un autoportret cu telefonul mobil, un selfie, cum se zice mai nou, probabil reprezinta o sursa oarecum mai insolita de satisfactie, cu origini intr-un subconstient al orgoliului personal.
11 tari parcurse in 8 luni Tanarul roman care a pornit, in luna februarie, sa faca turul lumii pe jos, a ajuns luna trecuta in Bucuresti. A pornit din Anglia si, dupa opt luni de mers la pas, a traversat 11 tari.
Piti mizeaza pe tineri, Mutu si Marica pe banca Desi inclina sa joace din start cu Stancu in avanposturi, Piturca nu e hotarit pentru ca virful lui Orduspor n-a convins la antrenamentul decisiv de ieri.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
A murit Iurie Darie Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani dupa o grea suferinta, a spus Alexandru Darie pentru REALITATEA TV.
Andreea Ibacka a povestit la WOWbiz ca a avut doi caini, Tom si Tiara, iar unul dintre ei i-a murit in brate. "La sfarsitul verii s-a intamplat un eveniment nefericit. ... A murit din cauza unui virus.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Desi au fost resuscitati timp de mai multe ore, atat pilotul cat si co-pilotul au murit la spital.
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Doliu in lumea muzicala din Rusia dupa ce una din cele mai bune voci a murit, rapusa de cancer. Tragedia s-a produs in timpul diminetii, in spital. Valentina Tolkunova a murit la varsta de 64 de ani. ... Din nefericire, s-a stins din viata pe 24 martie 2019, dimineata.
O studenta la Arhitectura a murit in gara la Chitila. S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. O studenta in varsta de 22 de ani a murit recent in Halta Pajura, in Chitila.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
google-analytics.com